Tandartspraktijk De Brier

Het team

Betrokken en bekwaam


Ons team bestaat uit twee tandartsen, een mondhygiëniste, vijf (preventie-)assistentes, een baliemedewerker en twee praktijkmanagers.

Tandartsen


Willem Reintjes

Willem Reintjes heeft in april 2011 zijn diploma tandheelkunde behaald. In augustus 2015 heeft Willem de praktijk van Bert Janssen overgenomen en is hij op de huidige locatie gestart met Tandartspraktijk de Brier.
Willem heeft naast algemene tandheelkunde veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in het maken van cosmetische composietrestauraties.
Willem is fulltime werkzaam in de praktijk.

Bert Janssen

Bert Janssen heeft in 1980 zijn tandartsdiploma behaald. Na jarenlang zijn praktijk gerund te hebben aan de Wilhelminastraat heeft hij in augustus 2015 het stokje overgedragen aan Willem Reintjes. Naast algemene tandheelkunde heeft Bert een bijzondere affiniteit met de behandeling van (extreem) angstige mensen en mensen met een verstandelijke beperking. Bert werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Mondhygiënist


Katja Backus

Katja Backus is in juli 2017 afgestudeerd als mondhygiënist. Katja werkt op de maandagen, woensdagen en donderdagen bij ons in de praktijk.

Paro-preventie-assistente


Jane van Helden

Jane van Helden doet een aantal (deel)behandelingen zelfstandig, als de tandarts daartoe opdracht geeft en in de buurt beschikbaar is. Jane heeft veel ervaring en wordt vooral ingeschakeld bij de nazorg van parodontale (ofwel tandvlees-)behandelingen.

Preventie-assistentes


Kim Maters, Els Peters, Gea Zoetemeijer en Vivian Hoeijmkers

De preventie-assistentes zijn naast het assisteren van de tandarts gekwalificeerd om preventieve handelingen, zoals poetsinstructies, uit te voeren. Ook kunnen zij tandsteen boven het tandvlees verwijden.
Preventie-assistentes mogen een aantal (deel)behandelingen zelfstandig doen, als de tandarts daartoe opdracht geeft en in de buurt beschikbaar is.

Praktijkmanagers


Tineke Reintjes-Nabben

Tineke Reintjes-Nabben is getrouwd met Willem. Vanaf augustus 2015 is zij werkzaam als praktijkmanager bij tandartspraktijk de Brier. Heeft u vragen over bijvoorbeeld planning, financiën of een klacht, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. Tineke werkt op maandag ochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend.

Inge Adriaansens

Inge Adriaansens is getrouwd met Bert en heeft al jarenlang ervaring als praktijkmanager. Inge regelt veel zaken rondom planning, administratie en financiën en is werkzaam op maandagochtend, woensdag en donderdagochtend.

Baliemedewerker


Jill Keijsers

Jill is in juli 2020 ons team komen versterken. Jill is het eerste aanspreekpunt in de praktijk en onder andere verantwoordelijk voor de planning. Ze is werkzaam op de maandagen, woensdagen en donderdagen.

Stagiaires


Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van jonge vakmensen. Niet alleen tandartsassistentes maar ook studenten die leren voor directiesecretaresse of managementassistent zijn van harte welkom. U zult bij ons in de praktijk dan ook regelmatig stagiaires tegenkomen.

Contact

Waar zitten wij


Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl

Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl