Tandartspraktijk De Brier

Afspraak maken

Gemakkelijk en snel


 

Controle afspraak

Via deze weg kunt u alleen controle afspraken maken bij tandarts Willem Reintjes of tandarts Marlou van Zwamen. Behandelafspraken en spoedafspraken gaan niet via de website, maar uitsluitend per telefoon. Afspraken annuleren of verplaatsen kan via de website tot 5 dagen van te voren. In dringende gevallen kunt u altijd telefonisch contact op nemen: 0478-587273.

Inloggen

U kunt inloggen met uw e-mailadres, uw wachtwoord is uw geboortedatum in 8 cijfers. Let op: Heeft u al eerder ingelogd? Gebruik dan het door uzelf aangemaakte wachtwoord. Kies bij welke tandarts u een afspraak wilt maken: tandarts Willem Reintjes of tandarts Marlou van Zwamen.

Gezinsafspraken

U kunt afspraken maken voor 2,3 en 4 personen. Maakt u een afspraak voor meer personen noteer dan voor welke gezinsleden de afspraak bedoeld is. 

Afspraken maken

Afhankelijk van uw gebit adviseren wij om 1 tot 4 maal per jaar een controle afspraak bij ons te maken. De tandarts zal aan de hand van uw risico’s adviseren wat voor u de beste controlefrequentie is. De controle-afspraken kunt u zowel telefonisch als via de webagenda maken. Behandelafspraken maken wij vaak meteen na uw bezoek of kunt u na overleg met de tandarts telefonisch bij ons inplannen.

Spoedeisende klachten proberen wij dezelfde dag of uiterlijk een dag later op te lossen. Houdt u er rekening mee dat spoedeisende klachten veelal tijdens het middaguur gepland worden. 

 

Afzeggen / Niet nakomen van afspraken

Heeft u een afspraak, maar bent u onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, laat ons dit dan minimaal 2 werkdagen van tevoren weten. Te laat of niet afgezegde afspraken kunnen wij in rekening brengen. De hoogte van deze rekening is afhankelijk van de gereserveerde tijd. 

Login


 

Klik hier om een afspraak te maken

 

Contact

Waar zitten wij


Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl

Tandartspraktijk DE BRIER

Leunseweg 53b

5802 CG Venray

0478 - 58 72 73

 

info@tandartspraktijkdebrier.nl

www.tandartspraktijkdebrier.nl